Tentang Kami


Permulaan


Bermula pada akhir 2009, Care Tech Resources ditubuhkan dengan status enterprise. Pada permulaan, kami menumpukan bidang renovation klinik dengan menawarkan konsep “ one stop centre for new clinic setup.”.

               Memulakan renovation Dr Khairul di Rawang pada 2010. Seterusnya diikuti Dr Hani di Puncak Jalil dan klinik-klinik lain. Pada peringkat awal perkhidmatan, kami tertumpu kepada kawasan Lembah Klang. Seiring dengan masa, perkhidmatan kami mula mendapat permintaan di luar lembah klang seperti di Perak, negeri Sembilan, Melaka dan Johor. Maka syarikat mengorak langkah dengan menubuhkan syarikat Sdn Bhd pada Ogos 2016.

Kepakaran Kami

Development 90%
Design 80%
Consultation 80%
2009
2010
2016
2017
Penubuhan Syarikat
Permulaan Renovasi
Penubuhan Syarikat Sdn Bhd
Laman web rasmi syarikat ditubuhkan

Perkembangan


Berakhirnya 2016, bermakna permulaan baru 2017. 2017 syarikat cuba melebarkan sayap perniagaan kami dengan lebih meluas lagi. Dengan mengutamakan perkhidmatan awal kami iaitu “ new clinic setup”, kami juga menawarkan perkhidmatan renovation bagi bidang perniagaan yang lain. Kini kami turut menawarkan khidmat renovation bagi situasi di bawah:

 • Renovation Rumah


  Bagi mereka yang membeli rumah baru dan inginkan konsep kediaman yang diimpikan.

 • Make Over Rumah Lama


  Menambah nilai dan kecantikkan rumah lama agar kelihatan lebih menarik dan selesa bagi kediaman penghuni.

 • Renovation Office


  Bagi mereka yang memerlukan ruang kerja yang diimpikan. Kami menewarkan khidmat terbaik kami untuk anda.

 • Renovation Restoran


  Menyediakan khidmat renovation kepada perniaga restoran mengikut konsep perniagaan masing-masing.

 • Khidmat-khidmat khusus


  Bagi mereka yang ingikan perkhidmatan khusus seperti plaster ceiling, flooring, wiring, painting, partition, menukar pintu, khidmat piping, railing dan binding. Kami sedia mendengar permintaan anda.